По-голямата дъщеря на Емилия, която е дете  на чалга звездата  от известния като осеменител на фолкаджийки Коко Динев вчера тръгна в първи клас. Момичето, което  ще навършва седем години през октомври е записано да получи знания в едно от най-елитните школа Англо-американското. Където години наред се обучава друга известна дъщеря, а именно тази на Мария.

Не е известно в какви отношения е с децата си първия мъж на Емилия, който изчезна от публичното пространство. Има нова жена и дете, но Емилия непрекъснато демонстрира какъв грижовен съпруг е бизнесмена Жорж Башур, с когото сключи брак.

Мира на Емилия тръгна в първи клас (Щерката на певицата ще се обучава в Англо-американското школо)

Училището, в което Мира ще се подготвя за живота е не само реномирано, но й едно от най-скъпите в столицата. Само за една година се плаща такса от 9 хиляди  730 евро за децата от първи до осми клас. Малко по-евтино е обучението за тези след осми клас, които плащат с две хиляди по ниска такса.

Мира на Емилия тръгна в първи клас (Щерката на певицата ще се обучава в Англо-американското школо) - Снимка 2

Ако искате детето ви да посещава там детска градина трябва да се изръсите с 6 хилдарки и 400 евро. Таксите са непосилни за обикновените хора, но показват, че едва ли семейството на Емилия е финансово притеснено. Каквито слухове  тръгнаха напоследък. Но едно е ясно дъщерите на фолк певиците ще стават вече много рано, тъй като учебната година там започна вече.

Източник: Хотнюз