Тв водещата Мира Добрева, която е майка на две деца – Лора и Георги се похвали, че тези дни синът й е навършил 15 години, а тя успяла да се подготви за празника му, харчейки по-малко от 100 лв.

На тържеството се събрали само най-близките, но пък за сметка на това си изкарали страхотно.

 

Както се подразбира на партито присъствал и бащата на сина й – Жоро Торнев. Макар режисьорът и журналистката да не живеят от доста време под един покрив, полагат усилия за запазване на добрия тон заради общия им наследник.

 

Мира Добрева се събра с Жоро Торнев

Ето какво написа Добрева в социалните мрежи по повод празника на сина й: „Рожден ден за 96 лв. Торта, балони, сокове и една надуваема купа. С времето все повече се уверявам, че за да е щастлив човек, не са нужни много пари. Това направих за 15-ия рожден ден на моя син“.

 

Прави впечатление, че напоследък е загърбила суетата и се радва на малките неща в живота като това да изкарва повече време в компанията на децата си.

Припомняме, че Добрева и Торнев сключиха брак през 2007 г., а синът им се появи на бял свят година по-късно. Връзката им обаче не устоя на изпитанията на живота и към днешна дата са разделени, макар и да нямат официален развод.

 

Мира Добрева се събра с Жоро Торнев - Снимка 2

В миналото двойката неколкократно си дава шанс, но нещата така и не се получиха. Мира напоследък се е вторачила в домашния си любимец Найро, когото преди време спаси от улицата и твърди, че той е най-милото същество на земята. Макар да има и две котки, той е нейната слабост.

Източник: Уикенд