Мира Добрева забрани на Димитър да вижда щерка им!

Сериозни мерки срещу бившия си съпруг е взела журналистката Мира Добрева. Блондинката, за която мечтае почти всеки мъж, е решила да отдалечи щерка си Лора от нейния баща, тъй като той й влияел много лошо. Телевизонната водеща на БНТ била шокирана да узнае, че Димитър се опитвал да очерни настояшия й любим Жоро Торнев и да настрои Лора срещу майка й, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335363" align="alignright" width="300"]Мира Добрева забрани на бившия си да вижда Лора Мира Добрева забрани на бившия си да вижда Лора[/caption]

Въпреки че Мира Добрева се разведе преди цели 17 години, тя остана свързана с Митко заради обшото им дете. Бракът им се оказа истински кошмар, тъй като неговата ревност и психически тормоз не са спирали и за минута. Затова Мира реши да се разведе след едва 2 години брак, макар че току-що бе родила Лора. Все пак обаче красивата журналистка даде право на Димитър да вижда детето им.

През всичките години досега бившите съпрузи са нямали никакъв проблем помежду си и изобщо не се виждали. Напоследък обаче нещо у Митко се е променило и той изведнъж започнал да злорадства пред детето си. Това стигнало до ушите на Мира Добрева и тя побесняла.

"Скоро Лорчето ще стане пълнолетна и майка й изобщо няма да има думата с кого да се вижда или не. Затова Мира да не знае много, за да не й се върне тъпкано и накрая да не иска нея да погледне." - казва приятел на Димитър.

Според слуховете обаче Митко започнал да се държи така, защото отново искал да бъде с Мира Добрева. Няколко негови връзки се провалили и той пак се озовал сам. Тогава си спомнил за бившата си, но към момента тя не е свободна, което го вбесявало. Той осъзнавал, че след 17 години ще е равносилно на чудо да си върне любовта на блондинката, колкото и да твърди, че се е променил.