Скандалът около Тити Папазов и Тото от СкандаУ вече започна да "изяжда главата" на последния. Рапърът, който разчиташе на подкаста си в Тубата и на персоналните си участия по заведения, от дни е останал и без двете. Първо му свалиха всичко от нета, а после и хотелиери публично започнаха да се отказват от договорените му вече участия при тях.

Необяснимо е, но май Тото ще го отнесе повече и от самия Тити, а де факто Папазов е този, извършил насилието над приятелката си преди десетилетия. Тото просто се разсмя, но смехът му излезе солено.

По темата се включи и водещата по БНТ - Мира Добрева, която директно и без заобиколки заяви, че и двамата са били пияни. "Не ги ли виждате, че са пияни?! Пред тях са чашките, двамата поркат, кикотят се, все едно са на кръчма. Но това не е кръчма, това е предаване, което се прави пред зрители и се гледа от хиляди други зрители. Не може така!", коментира Добрева.

Тя обаче обясни, че разбира донякъде Тото - той е водещ, това предаване се прави в друго време, а не сега, когато цялата страна е настръхнала заради ужаса в Стара Загора. Реакцията му към разказа на Тити е такава, каквато би била реакцията и на десетки други водещи.

"Не мога обаче да проумея поведението на самия Тити. Това е човек на възраст, с доказани спортни постижения, със здраво семейство. Как може да постъпи така - не тогава, а сега?! Как се смее на това?!", сащисана е Мира Добрева.