Щерката на Румен Радев гадже с министерски син!Дарина, дъщерята на президента

Румен Радев, кара любовно лято с гаджето си Камен Златанов. Любопитна подробност е, че зетят на държавния глава съвсем не е с обикновено потекло. [caption id="attachment_430030" align="alignright" width="258"]Радев Зетят на Румен Радев е министерски син[/caption] Русокосият Камен всъщност е син на Зинаида Златанова - бивш заместник министър-председател и министър на правосъдието от май 2013 до август 2014 г. В правителството на Пламен Орешарски. Президентската щерка и Камен се залюбили покрай театъра. Не е тайна, че и двамата играят в младежката актьорска трупа „Ле Страпонте“. Която е създадена от френската гимназия, в която Дарина все още учи. Любимият й е възпитаник на същото училище, но завършил преди 2 години и вече бил студент. Покрай хобито си двамата започнали да движат в една и съща компания, да пътуват по театрални фестивали в страната и чужбина. А любовта им неусетно пламнала. Техни приятели издават, че гаджета станали през миналата пролет.

17-годишната първородна дъщеря на Румен Радев от първия брак на президента с Гинка Кесякова очевидно е запознала майка си със своя любим. Защото наскоро двамата прекарали летен уикенд в във фамилната вила, намираща се край Пловдив.

Дарина Радева завела гаджето си на село и го запознала с всичките си роднини по майчина линия. Дали обаче самият президент е имал честта лично да се запознае с евентуалния си бъдещ зет, не е ясно, но тепърва ще има редица такива възможности, защото влюбените са буквално неразделни. Наскоро Камен и Дарина бяха заедно и край морето. С цяла тумба приятели те лагеруваха на къмпинг „Смокиня“, намиращ се на няколко километра от Созопол. Компанията на президентската щерка не нощува в скъпарски хотел, а в бунгала на няколко метра от плажа. Среднощните им купони обаче нарушили спокойствието на останалите летовници. Защото младежите пускали силна музика и танцували до зори, за да могат да изчакат изгрева. Макар да е все още непълнолетна, дъщерята на президента посещава и нощни заведения, като музикалните й предпочитания са изненадващи, пише Ретро. Наскоро стана ясно, че тя е върла почитателка на чалга идола Галин, когото преследва по участия из столичните дискотеки, за да си прави селфита за спомен с него.