Хубавицата  за която е бракуван  Димитър Илиев е бивша  Мис Плеймейт за 2008 г. и момиче за февруари на мъжката  библия „Плейбой”. Преслава Илиева, която е чаровна секси мацка в момента се занимава с декорации, а преди да сключи брак с автомобилния шампион е полагала труд в детски магазин. Оказва се, че чаровницата е неговата любов на живота. Заради изкусителката Илиев се развежда с първата си жена Венера. Като признава в интервю, че в брака им не всичко е наред и по-добре да сложат край на този ужас, за да не се получи ужас без край.

Министърът на спорта показа жена си (Димитър Илиев женен за плеймейтка, бивша на Люси Иларионов – Снимки)

Веднага в годината на развода вдига сватба с Преслава. А негов кум става Красен Кралев, бивш министър на спорта от кабинета „Борисов”.

Министърът на спорта показа жена си (Димитър Илиев женен за плеймейтка, бивша на Люси Иларионов – Снимки) - Снимка 2

Не след много време красавицата го дарява с дъщеричка, която му е второ поред дете. Тъй като има още една по-голяма от първата си съпруга Венера.Бракът и за пилота и за плеймейтката се оказва втори. Преслава е била законна половинка на чалга режисьора Люси Иларонов. С когото свързва живота си през 2006.

Министърът на спорта показа жена си (Димитър Илиев женен за плеймейтка, бивша на Люси Иларионов – Снимки) - Снимка 3

Тогава пищната сватба се излъчва по музикалния канал на „Планета”. Именно заради първия си мъж красавицата се снима за „Плейбой” и става момиче на месец февруари. 

Министърът на спорта показа жена си (Димитър Илиев женен за плеймейтка, бивша на Люси Иларионов – Снимки) - Снимка 4

Хубавицата се е щракала и в няколко други реклами, а днес е министерша.А Люси е щастлив с певицата Ани Хоанг, с която не са минавали под венчило.

Източник:Бг днес