Галена вече не спира да се чекне

Поп фолк звездата става все по-разголена на участия и все по-слаба. Въпреки че е майка на двама сина, певицата няма срам.

Тя не спира да захвърля дрехи и без никакви задръжки да показва телесата си.

„Колкото и да съм харесвал Галена, оставам все по-потресена от поведението й. Все пак е майка и то на синове. Виж, за Гери-Никол може и да е по-нормално разголването, ама тя я задмина. Срамота!“, не спират да изригват срещу поп фолк певицата в мрежата.

На последното си участие в Студентския град смядовката надмина дори себе си. Тя счупи рекордите по пошлост, потресени са очевидци. В напъните да се покаже още по-провокативна изпълнителката така се бе барнала, че лъснаха на показ голите й задни части.

Певицата се бе барнала в електриков гащеризон, от който се показаха интимните  й части.

В последно време поп фолк дивата се показва все по-провокативна и все по-малко телесна плът остава скрита от пияните й последователи в чалготеките. И сега дрехата й бе така изрязана, че отзад и отпред не остана почти нищо скрито, за особена радост на мъжкото съсловие в заведението.

„Мъжът й Галин е все по-потресен от разголването на жена си и скандалите вече стават част от ежедневието на двойката. Бизнесменът бил толкова потресен от шокиращата й голота на  сцената, че дори я заплашвал, че ще я зареже“, шушукат колежките й от бранша.

Източник: Лупа.бг

.