Този път Антония Бередин прекали, както и да го погледнеш!

Скандалната бивша Мис България Антония Петрова - Бередин, или както българите отдавна я преименуваха на Тоца Крокодила мина всякакви граници. Този път госпожа Бередин наистина прекали като с изказването си се надсмя над повече от 80 процента от българите.

Без да й мигне окото и без да се съобрази с тежкия недоимък, измъчващ огромна част от населението у нас, "лъскавата" Антония Петрова заяви, че "нейно височество" уважавала себе си и никога не си позволявала да спи с хотели, които са с по-малко от пет звезди. За Антония Бередин това било признак на класа у всяка жена и видиш ли, тя я имала в изобилие.

[caption id="attachment_316177" align="alignright" width="300"]Антония Бередин Изказването на Антония Бередин искрено възмути сънародниците ни в мрежата[/caption]

Въодушевена от собственото си "величие", Антония Бередин продължи тирадата си с твърдението, че всичко, което не било "лукс" не си струвало, съобщава вестник "Всеки ден". А когато летяла със самолет, кракът й не можел да стъпи в друго, освен в първа класа.

Пътешествията на Антония Бередин също били толкова изискани, че тя благоволявала да посещава единствено тузарски или екзотични места, а съпругът й се отнасял с нея като с кралска особа и задоволявал всичките й капризи.

Бруталната изцепка на Антония Бередин този път наистина вбеси българите, много от които нададоха вой срещу нея във форумите. "Няма ли кой да й затвори устата на тази, бе?! Защо не си грабне багажа и да ходи да живее в държава от "нейната класа"?! Как не й е неудобно да бръщолеви за хотели 5 звезди, докато масово семействата у нас гладуват, а има деца, които не знаят какво е салам, камо ли луканка", възмущават се потребители в интернет.

Други пък веднага побързаха да "успокоят" Антония Бередин и да я посъветват да си гледа "лъскавия живот", докато е време. "Когато въпросният Бередин ти тегли шута, заради по-млада и готина мацка, тогава и за такси ще ревеш, ама няма да има кой да ти го плати, нахалнице", сринаха я в мрежата.