То си е казано, че който е слаб в главата, е силен в краката. Навремето това се е отнасяло главно за футболистите, но мисълта спокойно може да се перифразира към кифлите днес. Една от тях, за жалост, се оказва Цветомира от Хелс Китчън, която е още ученичка в 12 клас, но без свян се пуска г@ла в мрежата. Защо и каква е идеята на подобни фотосчета, всеки да си отговаря сам.

Мина границата: Цветомира от "Хелс Китчън" се пусна г@ла, показа си и... (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Преди дни видяхме по-разчупени снимки на Цветомира, на които тя е обилно наклепана с грим до ушите (не, че си сваля миглите докато готви при шеф Ангелов) и заела провокативни пози. Този път обаче се появиха кадри, на които й се вижда почти всичко, а основното, на което е акцентирала, е задницата й.

Мина границата: Цветомира от "Хелс Китчън" се пусна г@ла, показа си и... (БРУТАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 2

Следваха други кадри, на които тя е в червено и... дори си е отрязала главата. Е, интересно е какво показваш и какво търсиш, пускайки снимка в едър план на "карантиите" си, без дори лицето ти да се види, коментират потребители под снимките.

Мина границата: Цветомира от "Хелс Китчън" се пусна г@ла, показа си и... (БРУТАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 3

"Тая малката е такова чудо, такъм ужас, че да не ти е в къщата. Търси си, горкото, нещо мъжко, ама само с телце, че като си отвори устата... Нали я виждате в предаването, Виктор Ангелов побеля от нея, не може една мисъл да й върже. Ама то тя има ли изобщо мисли?! Това, което й излиза от устата, е някаква лишена от смисъл логорея", потресени са зрители.

Мина границата: Цветомира от "Хелс Китчън" се пусна г@ла, показа си и... (БРУТАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 4