Мими Иванова отпраши на топло

Естрадната звезда чукна 76, като отпразнува празника си на брега на Индийския океан. Певицата си подарила тузарска почивка на Занзибар, Танзания. Само че тя отишла да се поглези без мъжа си Развигор Попов.

През годините тази дестинация става хит сред богатите българи. Там температурите са над 30 градуса и слънце огрява лазурните плажове.

Но и цените са доста солени, предвид екстрите, които се предлагат. Най-тънко може да се мине с четири бона на човек. Цената включва хотел с екстри по избор, както и самолетен билет. Почивката може да излезе и двойно, ако изберете по-луксозен хотел, както и по-скъпи глезотии.

В едната посока Мими Иванова летяла осем часа. Но изнурителният полет си заслужавал, защото певицата останала повече от доволна от великолепната природа и предлаганите екстри по време на престоя.

Мими щяла да пътува в компанията на съпруга си, но той се уплашил заради дългия полет. Композиторът претърпя тежка онкологична операция на пикочния мехур. Туморът бил отстранен успешно, химиотерапията-също, но създателят на много песенни хитове не искал да рискува с продължителното летене. Затова той заминал за Лондон, за да се види със свои приятели.

Звездното семейство взима едни от най-ниските пенсии в гилдията. Но от школата, която въртят, усърдната им работа и участия вадят добри доходи, за да си позволят екзотични ваканции.

Източник: Ретро