Съпругът на Златка Райкова – Карен Хачатрян продължава да печели сериозни суми от спортни залози. От началото на настоящата година мургавелкото, който е бивш тенисист има „Телеграм група“, в която събира пари от баламурниците за спортни залози.

 

Русата Златка разбира се не пропуска да рекламира бизнеса на мъжа си, както и да подканя последователите си да станат част от групата, в която да „генерират печалби“, отбелязвайки, че местата са ограничени. Според твърденията й, имат софтуер, който открива сгрешените коефициенти в куп спортове.

Милионите на Карен, Златкиният мъж, са от черно тото

Специалист коментира, че дори да не е незаконно, това си е чиста проба пирамида. Твърдението на Карен, че улавя сгрешени коефициенти, е недоказуемо, освен, ако не работи с някой вътрешен човек, който му пее информация от букмейкъра, което вече е незаконно.

 

Истината е, че Карен Хачатрян не произхожда от богато семейство, както бе тиражирано от медиите, а се прехранва чрез черно тото и незаконни залози. Името му бе забъркано в далаверите още преди години. Той бе обвинен, че между 2017 и 2019 г. е участвал в 5 уговорени мача и дори е подканвал други играчи да не полагат максимални усилия в срещите си и многократно е отказвал съдействие на организацията TIU (Tennis Integrity Unit).

 

Поради тази причина той е с доживотна забрана за спорт и преди години му бе наложена глоба в размер на 250 000 долара, която плати. По-малкият му брат пък бе обвинен в корумпиране на друг тенисист, предоставяне на невярна информация и залагане на мачове.

 

Бившата плеймейтка Златка Райкова, която забременя на третия месец от началото на връзката си с арменеца, не обича да говори много за семейството му и в частност с какво точно се занимава той и с какво си изкарва прехраната. Макар блондинката да го представя като бизнесмен, проверка сочи, че първата фирма на мургавелкото е основана преди година и все още се води на загуба. И макар арменецът официално да няма приходи, води демонстративно показен луксозен начин на живот, приходите за който очевидно идват от уговорените мачове.

Източник: Уикенд