Милионерът Динко Динев спешно иска кръвен тест за бащинство на бебето на Емануела!

"Стига бе! Не на мене тия! Тази жена съм я виждал да "придружава" кого ли не на Свети Влас, а сега трябва изведнъж да повярвам, че бебето й било от сина ми. Без кръвен тест за бащинство няма да се хвана. Една нощ била с Димитър и хоп - забременил я. Ще я видим тази работа", бесен разкрил пред приятели милионерът Динко Динев, от чиито син Димитър Динев певицата Емануела роди на 11 януари.

Въпреки че Митко Динев безцеремонно заряза младата майка и детето й още преди една седмица, а Емануела не скри болката си в социалната мрежа Фейсбук, олигархът Динко Динев е решил да разнищи случая до край.

[caption id="attachment_336445" align="alignright" width="300"]Емануела Динко Динев не вярва, че бебето на Емануела е от сина му[/caption]

Припомняме, че връзката на Емануела и Митко Динев започна съвсем случайно при среща на двамата в нощен клуб, след което двойката изкарала една бурна вечер. Малко след нея обаче Емануела заяви, че е бременна, а бащата, разбира се, е Митко Динев - синът на видния олигарх.

Откакто се е родило бебето, близки и познати не спират да честитят внука на Динко Динев, но той приема честитките с явна неохота. Наскоро дори спрял да вдига телефона си на подобен род обаждания, разказват близки до милионера.

Решението на Динев да се направи тест за бащинство на бебето обаче, е категорично. Пита се само каква ли ще е реакцията на самата Емануела при подобна форма на явно недоверие.

Припомняме, че връзката на певицата с Митко Динев бе крайно зле приета от цялото семейство, което явно не се гордее особено с присъствието на чалгаджийка в дома си. Източници, близки до младия Динев пък твърдят, че точно отношението на родителите му е станало причина да си грабне шапката и да зареже младата родилка Емануела.

Както е известна с буйния си нрав обаче, очаква се реакцията на певицата да е направо взривяваща. И нищо чудно да тропне с крак и категорично да откаже да подложи сина си на искания от свекър й тест за бащинство.