Милица Гладнишка и Мария Илиева си делили един и същи мъж в миналото

Заради което комидийната фурия и певицата водят тиха война, под кръста.Двете спазват привидно лицемерие, защото участват в продукциите на Маги Халваджиян.

А според слуховете те любили един и същи мъж, театрал. Въпросният мачо първо бил гадже на Гладнишка, като след време мъжемелачката Мария Илиева й го откраднала.

Вътрешно Милица Гладнишка не може да прости на певицата за предателството, заради което намери начин да я ухапе. Това тя направи за „Гласът на България“, където Мария Илиева влезе в ролята на дуетна половинка на един от участниците.

„Мария Илиева е машина и за единия пиар  е готова да мине през всеки, като танк“, написа заядливо актрисата в мрежата.

Поп дивата обаче не й остана длъжна и я насоли с твърде голям пост.

„Някой винаги трябва да е виновен, но това е част от играта. Един твърде злостен коментар за професионализма и характера ми на Милица Гладнишка ме накара да се размисля за гилдията.

Публичната оценка от артист на артист може да бъде направена от позицията на постиженията и пространството, което голямата обич на публиката дават“, отвърна Илиева на удара.

С днешна дата Милица Гладнишка може да е спокойна за личния си живот и гаджето, което държи далеч от прожекторите. 47-годишната актриса живее от десетина години с по-младия си приятел, кукления актьор Иван Велчев. Освен в живота, те са заедно и на сцената.