В ступор хвърли близки и познати щерката на големия Христо Стоичков. Мика Стоичкова, която вече е родител на пораснала дъщеричка - Миа, се кани да роди още едно дете. И то тази година.

В това, естествено, нямаше да има нищо странно, камо ли нередно, ако евентуалният бъдещ татко на бебето не се очертава да е още... "ученик". Да, става въпрос за новото гадже на Мика - Йордан Георгиев. Реално той е пълнолетен, разбира се, както и има своя рекламна агенция.

С Мика обаче го дели забележима разлика в годините, както и още по-забележима разлика във визията. На практика Данчо прилича още на бебе и кьосе, докато любимата му е къде-къде по-зряла. Според мнозина, дори хора от обкръжението на Стоичкова, това няма да изтрае дълго и е почти на 99 процента сигурно, че ще трябва да отглежда сама и второто си дете.

Да, при богатството като на Камата, това няма да й представлява проблем, но от друга страна всяка жена се нуждае от любов и от стабилен мъж, на когото да разчита, различен от баща й.

"Сега се кълне, че го обожава, че той й е сродната душа. Да видим какви ще ги пее след годинка или две, когато младокът й се насити, реши, че му се живее и се юрне по млади мадами. А тя до него е с малко дете в ръцете", коментират източници.