Преди 9 години Мика Стоичкова изчезна от България като сърдито глезено момиченце, защото не я оценявали и й завиждали. Отиде в Маями, където уж я признават, но сега пак се върна в родината си, което говори, че не държавата е виновна, а некадърността на футболната щерка.

Все още не е ясно каква точно е професията на Михаела, но благодарение на връзките на „тати“ тя започна направо от директорско място. Бившата на Иво Аръков оглави Българската професионална футболна лига.

Без да има и понятие от тази работа, Мика го раздава шеф в държавата, която не я оценяваше. В Маями обаче явно още по-малко я оценяват, щом вече не я искат.

Личният живот на дъщерята на Камата също е пълен провал. В любовен аспект тя така и не намери нормален мъж. Айкут, от когото има дете, не спря да й изневерява и логично двамата отдавна не са заедно. С Иво Аръков пък медиите провалили всичко, каза наскоро актьорът.

Мика Стоичкова продължава да гледа, но да не вижда проблем в себе си. Когато баща ти е Христо Стоичков, наистина може да се помислиш за безгрешен, което е много жалко.

От около 2 месеца Михаела живее отново на родна територия. Вече текат залагания докога ще изтърпи, без да напусне с аргумента, че завистта и злобата са виновни за несгодите й.

Източник: Уикенд