Моделът Анастасия Димитрова се омъжи за своя приятел - футболистът Божидар Чорбаджийски. Двамата се взеха в изключително семпъл и тесен кръг като на венчавката присъстваха близо десетина най-близки хора. Сред тях бе и приятелката на Анастасия - певицата Михаела Маринова, която беше кума.

Мишето обаче направи голяма грешка, че прие поканата да кумува и дори, че изобщо отиде на сватбата. Това споделиха от персонала на заведението в центъра на столицата, където се почерпили всички след гражданското.

Михаела Маринова реве на сватба! (певицата оплаква разбитото си сърце в тоалетните, гостите в шок - СНИМКИ)

Виждало се как Маринова постоянно прави опити да бъде весела и да се усмихва, но усмивката й ставала все по-крива и тъжна. В един момент не издържала и хукнала спешно до тоалетните, където се затворила и се разплакала с глас. Хора от персонала, които я чули да хлипа, се изплашили да не би да й е зле. А като се върнала на мястото си, гостите гледали леко шокирани, зачервените й очи.

Михаела Маринова реве на сватба! (певицата оплаква разбитото си сърце в тоалетните, гостите в шок - СНИМКИ) - Снимка 2

Това състояние е нормално за Михаела, защото знаем, че тя още не може да се избави от мъката по изгубената си любов - тайнственият мъж, за когото не спира да говори в ефир и чиято любов е невъзможна за нея... просто, защото е женен.

Източник: Crimesbg.com