Михаела Маринова е на 25 години и някак не й подобава да се държи като 5-годишно дете, което се тръшка за играчка. А нейната, в случая, е прословутият й любим, сродната й душа, който обаче е... "малко" женен.

Да, сагата я знаем отдавна, защото Мишето се постара да я разкаже в ефир пред цяла България. Преди месеци тя проговори за чувствата си и за това, че любовта й е "вселенска", но невъзможна...

Е, добре. Каза го тогава, всички разбрахме, редно беше да млъкне по темата. Тя обаче продължава като втора серия от "латино сериала" беше днес в "Събуди се". Михаела Маринова отново "запя" старата песен и не спря да каканиже колко силни чувства е предизвикал семейният мъж в нея.

От разговора обаче пролича, че този Ромео е прекратил всякакви контакти с певицата като очевидно се е осъзнал и е останал при жена си и децата си. Това едва не убило Мишето, която започнала да получава жестоки паник атаки и те я държали месеци наред, дори повече от половин година.

"Страшно беше, защото няма лекарство, нищо не помага. Успях някак да се справя сама, със силата на волята, защото си казах, че така лесно не се мре", усмихва се певицата.

А фенове я съветват да използва същата воля, за да спре да говори за въпросния мъж, защото се излага. "Посветила съм му и песен. Не знам дали я е чувал, но се надявам да се разпознае в нея", казва Михаела Маринова.

Източник: Crimesbg.com