Невъзможната любов на Михаела Маринова, за която певицата сама разтръби навсякъде, е напът да се превърне и в скандална. И то, защото Мишето не спира да показва колко е наранена.

Тя уж си намери ново гадже, младо и богато при това, уж бяха заедно на езерото Комо в Италия, а онзи другият не й излиза от главата. Мислите й се въртят изцяло около това как да го вбесява, а последният опит е култов. Певицата тръби наляво и надясно как се чувства прекрасно с новия си и как изобщо не й пука за "женения дядка". Това разкриха близки до нея хора, удивени от инфантилното й поведение.

"Женен дядка?! Дъртак?! Стига бе, нали до вчера точно той беше огромната, но невъзможна любов като по телевизионните драми... И изведнъж това. Много намирисва на разочарована и наранена жена, която не може да преглътне решението му да се разделят. И защо не може - елементарно, още го обича", коментират източниците.

Само че с подобно поведение Мишето рискува да остане от двата стола, та на земята. Едва ли на новия й приятел ще му е особено приятно да знае, че е втори избор, резерва, а той да я мъкне по света и да й плаща за разноските.

"Да си опича хубаво ума, че ако този й бие шута, тя ще си е виновна", убедени са и в нета.

Източник: Crimesbg.com