Михаела Филева е сгодена за приятеля си Стефан от 4 години, но както се досещате, пандемията осуети сватбата й, а и изглежда отлагането във времето вече я е разколебало. Хора от близкото обкръжение на певицата твърдят, че тя не желае да минава под венчило, макар да е готова да гради дом и да има дете от благоверния си, без обаче да се налага да вдига тежка сватба.

 

Годеникът на Михаела се: казва Стефан Радов и не е популярно лице. Той се занимава с маркетинг и няма общо с музикалния бизнес. Въпреки това гаджето на изпълнителката проявява изключително голямо разбиране към професията й и винаги се съобразява с ангажиментите й.

Преди да се залюби със Стефан, изпълнителката имаше връзка с рапъра Павел Николов, който участва в последния сезон на „Игри на волята”. След раздялата Филева бе с разбито сърце и дълго време не се осмеляваше да започне сериозни отношения с друг мъж, ала чаровният рекламист успя да я спечели с усмивката си. Запознати твърдят, че преди 4 години – навръх празника на влюбените Свети Валентин, изненадал половинката си по много романтичен начин. Той паднал на коляно, извадил годежен пръстен и предложил брак на изгората си. Михаела не се поколебала и веднага отговорила. с „да“ на въпроса: „Ще се омъжиш ли за мен?” С днешна дата обаче е размислила и е решила, че сватба няма да има.

 

Филева твърди, че работи неуморно, а през свободното си време обича да обикаля света. Тя предпочита със Стефан да вложат парите си в по-далечно пътешествие, а не в сватбено тържество. Преди няколко месеца например бяха в Колумбия, откъдето певицата сподели, че е сбъднала една от мечтите си. Искало й се да обиколи и други кътчета от Южна Америка.

 

„За да не прегарям, е необходимо презареждането на батериите да се случва периодично, да има баланс и след многото работа да идва заслуженото поемане на дъх“, коментирала изпълнителката.

 

Музикалната звезда може да си позволи да обикаля света, защото откакто Владимир Ампов – Графа се зае да я продуцира, кариерата й върви добре. Тя купи къща на майка си в родния им град Велико Търново, а наскоро си взе и апартамент в столицата. За просторния имот броила сериозна сума от спестените си средства. Филева участва в много реклами, няколко години се изявява като ментор в музикалното шоу „Гласът на България“, беше и подгряващ изпълнител на концерта на британската звезда Ед Шийрън у нас. За изявите си тя прибрала доста прилични хонорари, така че финансовото й състояние в момента е стабилно.

 

Заради топлата връзка на певицата с Графа навремето се появиха слухове, че отношенията им не са само професионални. Според клюките продуцентът бил пред развод заради Филева, но тя яростно отрича тези твърдения. След като прекрати връзката си с рапъра Павел, Михаела дълго време държеше личния си свят далеч от светлините на прожекторите. Говореше се, че излиза с младия писател Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните слухове обаче я свързваха с тенис звездата Григор Димитров, но и те не бяха официално потвърдени от нито един от двамата.

Източник: Уикенд