Чаровната Михаела Филева шокира с признание Красивата певица е заела „трайно място” в коментарите за български ВИП персони, въпреки че не е скандална

Михаела Филева, младата надежда на българската музика и любимка на подрастващите всъщност не е само ангелска усмивка, непоправима харизма и женска хубост. Тя си има и своите препъни-камъчета и зад миловидното й личице дреме един опасен чар и болярска гордост.

[caption id="attachment_316345" align="alignright" width="216"]Михаела Филева разкри истината за Светльо и нея Михаела Филева разкри истината за Светльо и нея[/caption]

Хубавицата, която се кълнеше във вярност на своята половинка и го обсипваше само със суперлативи из медиите, като категорично заявяваше, че това е мъжът на сърцето й и е горда, че го има до себе си, неочаквано даде ляв завой.

Чаровницата изненадващо „показа вратата на мъжа до себе си”, но все пак не каза и една лоша дума по негов адрес. Просто обясни, че пътищата и ситуацията са такива, че те вече се разминават и не са двойка. Клюката донесе, че причината да натири любимия си, който изпаднал в нок даун от изневярата й всъщност е танцувалния й партньор в реалите шоуто „Дансинг старс” Светльо.

Мъжът до нея не блестял с известност, а танцьора бил нашумял в светските среди. Михаела Филева обаче категорично отрича това да е причината. Но дори женската половина на безкомпромисното жури забелязало забежката й. Двамата със Светльо били неразделни, но както твърдят злите езици не само на дансинга, но и извън него. Дори не се криели, а явно демонстрирали топлите си чувства.

Михаила Филева обаче заяви, че е шокирана от писанията й по неин адрес и на танцьора Светльо. С екранния си партньор просто искали да покажат най-доброто от себе си и да грабнат разбира се голямата награда. Освен това танцьорът си имал сериозна приятелка.

Феновете обаче се питат на очите си ли да вярват или любимката им ще се окаже поредната изкусна лъжкиня, която драпа за слава и известност, а загърбва истинските чувства.