От някогашната засукана телевизионерка Миглена Ангелова няма и следа. Към днешна дата Мадам „Искрено и лично“ е направо неузнаваема. Прави впечатление, че в последно време е заформила много сериозни паласки и наподобява на барбарон.

 

Новата форма на тялото й обаче изобщо не я притеснява и тя щедро демонстрира пищността си в Испания, където разтоварва от напрегнатото си ежедневие в компанията на приятелки.

В Барселона тя се е отдала на кулинарно пиршество и не пропуска да прокара ястията с чаша хубаво вино.

 

След като си дала сметка, че отдавна е изгубила битката с килограмите след неколкократните опити да влезе отново във форма, решила да му отпусне края, макар и да продължава да се интересува от различните режими за здравословно хранене, модерни диети и здравословни продукти.

 

Миглена Ангелова се наля като барбарон (ФОТО)

Макар вече да не е в ефир, амбициозната русчуклийка продължава да води „Искрено и лично“ в ютуб канала си, където се радва на няколко десетки редовни последователи.

Там тя коментира всевъзможни блудкави теми от ежедневието като се започне от мазилата за опъване на бръчки и се стигне до електронните рецепти, на които не крие, че е върл противник.

Източник: Уикенд