Ангелогласната Десислава става баба и то до броени дни. 45-годишната изпълнителка сякаш още не може да повярва, че синът й Майки реши да създаде потомство толкова рано, та той е още едва на 20 години. Бременната Анджела е с пет години по-голяма от Майки и вече не е просто в напреднала бременност, а на финалната права.

Анджела влиза да ражда и едва успява да носи корема си, който й тежи, но няма търпение да гушне бебето си. Знаем, че Анджела не е творческа личност, нито известно лице. Тя е фризьорка, а с Майки се запознават в обща компания и първоначално били просто приятели.

"Не знам как стана така, че се влюбихме. Бяхме страшно близки, споделяхме си всичко и си помагахме един на друг при проблеми и прочие. В един момент просто се случи и това е най-хубавото нещо, което можем да си представим", сподели преди време Анджела.

Тя не спира да хвали Майки за това колко е отговорен и пораснал за възрастта си, как й помага в домакинството и се грижи нищо да не липсва на бъдещото им бебе. Е, разбира се, най-голямата кесия е тази на Десислава, която не се скъпи и не пести пари за удобството и щастието на сина и снаха си.

Стаята за детето е готова, дрешките и играчките също, очаква се само появата му. Да се роди живо и здраво!

Източник: Crimesbg.com