Александър Междуречки с право може да трепери от страх

Според горещите клюки той и певицата Мария Илиева са узаконили връзката си с брак. Поп дивата роди на бизнесмена дъщеричка и по думите й, тя е безкрайно щастлива с новия си мъж.

По презумпция и Междуречки е по-млад от изпълнителката, но не толкова, колкото тя бе със старите си гаджета. Илиева има и син от предишната си връзка, като с бащата на сина си почти не живяха заедно.

Междуречки трепери: Изкусител клати брака му с Мария Илиева?(Фото)

Но сега нова опасност дебне новото семейство, шушукат в гилдията.И следващият сезон, от есента Мария Илиева отново ще е част от журито но „Гласът на България“.

Кошмарът на Междуречки ще е чаровният сицилианец Арканджело Д,анджело. Той е пропътувал Европа, за да участва в „Гласът на България“ и да се срещне с новия треньор-Мария Илиева. Двамата се срещали и преди, при участията на певицата зад граница и помежду им прехвърчали искри, доверяват близки до поп певицата.

Фактът, че „старата любов ръжда не хваща“ показва и постъпката на италианеца. Той не е лаик, а доказан шоумен и изявен актьор. Бохемът не само пълни най-големите заведения и клубове в Париж с гласа си, но си и ма и свой, собствен оркестър и компания, която му организира събитията. Освен това живее в шикозно имение.

Дали чаровният изпълнител иска да спечели рейтинговото музикално шоу или целта му е да впечатли „старата си любов“ Мария Илиева, бъдещето ще покаже.