Емо Чолаков се намира между чука и наковалнята

Родителите на водещия на „Един за друг“ не искали да приемат новата му жена Ивета.

Тома и Диляна живеели в Гоце Делчев и били в обтегнати отношения с втората съпруга на сина си. Те не искали да се виждат с нея, нито били близки и в социалната мрежа. Нещо, което вече е напълно нормално за хората от 21-ви век.

Единствено сестрата на бившия синоптик я приемала.

„Не искаме да ни водиш тази жена в дома ни. Така те е оплела, че вече си забравил майка си и татко си. Така те е обсебила, че всичко правиш за нея. Влязла ти е под кожата!Нищо чудно да ти вземе парите и да те зареже“, не спирали да му натякват родителите.

Те не одобрявали, че Емо Чолаков много бързо се оженил за нея. Само година и половина след смъртта на първата си съпруга Краси, която си отиде само на 39 години от скоротечен раку той намери щастието си с Ивета. За нея не се знае почти нищо, само че е от Годеч и е завършила Нов български университет.

Зевзекът наистина бил готова на всичко за новата си жена. От година семейството обитава нова, по-обширна къща. Емо Чолаков дори й направил собствен бизнес, парти център, където да се провеждат всякакви детски събития в Костинброд, който финансирал с хонорарите си от медията.

48-годишният Чолаков бил благодарен, че тя се грижела за двете му дъщери от първия брак, както и за собствената си дъщеря от друга връзка. И мечтаел Ивета да го дари със син.

Източник:  Ретро, Crimesbg.com