Само месеци минаха от сватбата на Златка Райкова и Карен Хачатрян, а ето, че плеймейтката се впусна в откровения. Откровения, които не е сигурно, че ще допаднат на съпруга й... но не пропусна да спомене и "размаже" и бившия си Благой Георгиев.

Райкова заяви, за изненада на всички, че арменецът, от когото е вторият й син, й е отнел много и то все важни за нея неща. Важни в миналото, тъй като си даа сметка за реалността.

"Той ми отне много и говоря за хора. Карен ми отне приятелките и мога да декларирам това напълно сериозно. Почти всичките ми така наречени "приятелки", се отдалечиха от мен, или аз от тях, защото разбрах едно - че ми завиждат. Някои от тях не можеха да си скрият злобата по лицата от факта, че съм щастливо омъжена и с прекрасен мъж и деца. А други... други направо искаха да си легнат с Карен. Милите...", смее се Златка и обяснява, че към днешна дата фалшиви хора не й трябват.

Блондинката не пропусна да спомене и бившия си Благой Георгиев като го "нокаутира" с разкритието, че почти не мислел за секс. "Когато един мъж има финансови проблеми, не му е до тези неща, а Благо от доста време май не се сеща за кревата изобщо", застреля го Русата Златка.

Източник: Crimesbg.com