Ама че чевръст се оказа Калин Врачански в любовните дела... Броени месеци след раздялата с годеницата му Александра, той вече афишира новата си връзка и пет пари не дава.

Знаем, че художничката Алекс и актьорът бяха сериозно обвързани няколко години, живееха заедно, а той се кълнеше, че тя е жената на неговия живот. Дори се сгодиха, но сватба така и не се състоя. Вместо нея последва раздяла, а близки до Врачански разкриха, че стъпката за нея е предприета от Александра. Тя така и не видяла сериозност в Калин и решила да не си пилее повече времето.

Месеци след раздялата с годеницата си: Калин Врачански се натиска с новото си гадже! (ето коя е тя - СНИМКИ)

Е, както виждаме, Врачански не скубе коси, а точно обратното - забърса друга. Този път приятелката му е брюнетка, коренно различна като типаж от бившата. Тя е напълно естествена, доколкото личи от снимките, но не е актриса и засега самоличността й остава неизвестна.

Месеци след раздялата с годеницата си: Калин Врачански се натиска с новото си гадже! (ето коя е тя - СНИМКИ) - Снимка 2

Двамата са още на фаза прегръдки и страсти, тъй като са заедно едва от около шест месеца. Предстои обаче да видим дали това няма да е поредната "голяма любов" на Врачански, който май повече харесва ергенския си живот и не е готов да се обвърже наистина сериозно с някоя. Не че не му е време...

Източник: България днес