Това ли е новата приятелка на Азис?! Въпросът си задават всички след папарашките снимки на Краля на чалгата с непозната и красива дама в центъра на столицата. Двамата бяха облечени в черно и се движеха плътно един до друг като избраха да влязат в скъп испански хранителен магазин.

В него дамата си избра буркан с кисели краставички, а Азис беше далеч по-разточителен като заложи на любимите си лакомства. След това двамата излязоха, бъбрейки весело и се насочиха в незнайна посока.

Дали това е гаджето на певеца, или е просто негова дружка, още не е ясно, но я виждаме за сефте. Помним, че през май Азис разкри публично, че има любим, който обаче беше мъж, защото говореше за него в мъжки род. А и каза, че е на 50 години, което не ни се вярва за жената от фотото.

"Смятате ли, че аз, който съм на 44 и моят човек, който е на 50, ще хукнем да купонясваме и забавляваме в дискотеки?! Хайде малко по-сериозно! Имаме си далеч по-приятни удоволствия", смигна тогава Азис.

Той винаги е признавал, че харесва представители и на двата пола, което не приема за нищо скандално или нередно. "Мислил съм много по въпроса преди години и стигнах до извода, че с моите влюбвания, без значение в кого са, не вадя око някому и не вредя. Така че никой не го интересува какво правя", каза певецът.