Мъжемелачката Емануела оплете поредния шаран в мрежите си, но този път случващото се е мерзко, дори престъпно. Танцовият й партньор Иван Карастоянов има едва 10-месечно бебе, което бил готов да зареже, за да търка креватите със зеленооката певачка.

Съпругата му Зорница, която също е танцьорка, е в несвяст и не спирала да плаче, чудейки се какво да предприеме. Двамата са се венчали през 2022-ра и били много влюбени, но явно на Иванчо ангелите му са слаби и се оплел зверски в паяжината на несериозната Емануела.

Близки до нея разкриха, че изобщо не й пука за Иван, който е по-млад от нея, но тя си пада по такива... Емито гледала да се забавлява и да си докаже колко е готина, омайвайки поредния мъж, без значение дали той има семейство.

"Ако направи така, че Иван да продължи с нея и да не спрат да се онождат през цялото риалити, значи тя е долна твар. Този кретен, който в момента мисли с гащите си, ще си изгуби семейството, а Емануела ще му бие шута за първия срещнат, който види след шоуто. Все сме виждали тъпанари, но толкова голям - рядко", коментират и хора от екипа на продукцията.

Самата Емануела обаче не се вълнувала какво говорят около нея, като гледала да омайва Иван, за да й върви по-леко пребиваването във формата.

Източник: Crimesbg.com