Ужас! Пълен ужас и кошмар изживява в момента Николета Маданска след като стана ясно, че бившият й Венелин Петков е решил да я съсипе. Екс директорът на новините по Би Ти Ви е завел дело за попечителство върху двете си деца, които почти не поглежда.

В злобата си към Николета обаче той бил решен - ще й ги отнеме и ще ги вземе при себе си. Разбира се, ако някой съд позволи това, то трябва да са тотално неадекватни, потресени са близките и колегите на Маданска. Знаем, че тя е перфектна майка, която от много време се грижи за синовете си сама, с помощта на своите родители.

Николета спря работа, за да ги гледа и им отделя всяка своя минута. Така е било още от раждането на двете хлапета, за разлика от Петков, който си вее байраците и вече четири години (на толкова ще стане голямото им дете) се сеща, че е баща по рождени дни и големи празници.

Освен за попечителството, Петков се бори с Николета в съда и за общ имот, но Маданска изобщо не се вълнува от това. Тя е в шок от мръснишката постъпка на Венелин и вече разбира що за изрод е той.

"Пълен изрод. Пълно нищожество трябва да си, за да използваш собствените си деца, да ги жертваш, за да накажеш бившата си. Но няма да има такъв съд, който да съдейства на този боклук", гневят се близки на Николета Маданска.

Източник: Crimesbg.com