Актьорът Калин Врачански има нова страст

Актьорът Калин Врачански си мечтаел за една от най-вървежните поп фолк изпълнителки. Синеокият любимец на жените се зарибил по чалга ритмите и често посещавал известна столична чалготека.

[caption id="attachment_318590" align="alignright" width="220"]Калин Врачански си мечтае любимата му да има образа на Преслава Калин Врачански си мечтае любимата му да има образа на Преслава[/caption]

В компанията на приятели той въртял кръст и крака в ритъма на леката музика и дори припявал по-известните им парчета. Никак не е обичайно звездата от „Стъклен дом” Калин Врачански да посещава чалготеки, разбра HotArena.net .

Тези, които го познават знаят, че синеокият красавец е луд фен на рока и страстен любител на поп музиката. На самият Калин казал как „почти насила” бил завлечен от компанията си във въпросното заведение, където се свири само чалга.

Той силно се впечатлявал от визията на поп фолк дивата Преслава и копнеел гаджето му да изглежда точно като добричлийката, разкриват негови приятели. Дори завиждал на Малката Бирма, че имал до себе си такава гореща годеница, научи Kluiki.bg.

Калин Врачански имаше няколко връзки, които преминаваха много бързо в графа „бивши”. Булевардната клюка донесе, че Калин Врачански си имаше падалка по дъщерта на актрисата Невена Бозукова, която стана фаворитка в култовото шоу „Като две капки вода”. С 20-годишната й щерка се запознават, когато летуват в райския къмпинг „Градина”, притегателен център за много известни персони от театъра, киното и телевизията.

После името му се спрягаше с това на колежката му, прекрасната Елена Петрова. Но после се оказа, че това е само работа. Двамата бяха на корицата на шикозното списание „ОК!”, а по-късно си партнираха в първия български психо трилър „Вила Роза”.

Калин Врачански има дълга любовна сага с колежката си Силвия Петкова. Двамата се събират и разделят няколко пъти, като той е обещал да прекрати с някои от изцепките си. А това е да пие много и да не върши щуротии.

Двамата са заедно още от първи курс на НАТФИЗ, но дали връзката им ще оцелее още дълго, приятелите му не се наемат да прогнозират.