Мегз успя да разведе Румен Рончев!Транспортният бос Румен Рончев

официално е в развод със съпругата си Зорница Рончева заради Мегз. Новината пристигна не от кого да е, а именно от съпругата на бизнесмена. [caption id="attachment_424974" align="alignright" width="300"]Мегз Мегз си постигна целта[/caption] Обидена от това, че медиите търсят само Миглена Каканашева за интервю, красивата законна съпруга реши да сподели, че тя вече няма чувства към Рончев. И че отдавна ПЪРВА е подала документи за развод. Още на 12.04 изкусителната бизнесдама е входирала молба за развод в Пловдивския Районен съд. От документите става ясно, че секси съпругата и Рончев не живеят заедно повече от 5 години. Като красавицата иска издръжка от бизнесмена и за целия този минал период.

От документите още се вижда, че Рончев е сключил брак със съпругата си когато тя е била бременна в петия месец с дъщеря им. Която тази година става на 18 години. Зорница твърди, че животът и с бизнесмена е бил кошмар.

Тя е забременяла още на 3-ия месец от връзката им и едва 21 годишна и бременна се е омъжила за бизнесмена. И е изтърпяла какво ли не в името на дъщеря им.

“Той опропасти живота ми” - категорична е очарователната Зорница. Затова бизнесдамата иска транспортния бос да издържа нея и дъщеря й в продължение на 15 години (5 години за минал период + 10 години за бъдещ период) с издръжка от 10 хиляди лева на месец.

Изкусителната блондинка е категорична, че заслужава още по-висока издръжка заради цялото публично унижение, което е претърпяла заради Мегз - “Мъжете кръшкат, такава е породата им, но тази алчна жена направи всичко това публично, за да ни раздели” - категорична е хубавата Зорница. Тя още иска Рончев да осигури на нея и дъщеря й джипове Мерцедес - последен модел и къща за всяка от тях. Има искане Рончев да плаща от джоба си и 3 почивки годишно на дъщеря си и 3 на нея. Ако дъщеря му реши да учи или развива собствен бизнес, бизнесдамата е категорична, че отново Рончев трябва да покрива тези разходи.

“От 5 години нямам никакви отношения с този мъж и той не е дал и стотинка на мен и дъщеря ми. Смятам, че това е незаконно и ще си търся правата. Можех да имам всеки мъж, но реших да остана заради дъщеря си, сега ще се боря докрай за това, което ни принадлежи.

Сами може да си направите извод за какъв морал говорим. Той реши да подари наследството на единствената си дъщеря на любовницата си.

А онази пропаднала жена дори не се замисли, че ние имаме дете. Но аз няма да се откажа от законното наследство на дъщеря ми. Ще се боря заради нея докрай!”.

Тепърва ще разберем каква ще бъде реакцията на Мегз и Рончев и дали красивата Зорница ще получи исканията си. Източник: hotarena.net