Помните ли този светъл образ Миглена Каканашева - Мегз?! Дизайнерката от Раковски, която избяга от данъчните и офейка в Дубай, но явно емирството не й понася добре (противно на собственото й мнение). Според здраво стъпилите на земята хора, Мегз е "превъртяла играта" няколко пъти и яката е изплискала.

Доказателство ли?! Ами малко ли е това един човек да каканиже постоянно и публично в мрежите колко се обожава, обича и как живее само за себе си?! И не, няма нищо общо с любовта съм себе си и самоуважението, които са основните правила за добър живот.

Мегз буквално е откачила на темата "себе си" и бълва потресаващи признания в нета, обръщайки се към себе си по име. "Моя единствена, любима Миглена... Как обичам да се взирам в очите ти и да галя нежната ти кожа... Моя любов, мое всичко, бих поставила целия свят в краката ти и бих сбъднала всяко твое желание, преди още да си го изрекла на глас... За теб живея, музо моя, мое вдъхновение. Обичам те, Миглена! Обичам се!", реди ли реди Каканашева, за потрес на потребителите.

Долавяме опити на Мегз да се прави на лайфкоуч, но за разлика от всепризнатата и наистина добра в областта си Наталия Кобилкина, дизайнерката е меко казано абсурдна, че и нелепа в действията си. А мнозина я съветват да се върне към шиенето, защото в него поне я бива.

Източник: Crimesbg.com