Мегз отново показа, че не страда от излишна скромност!Миглена Каканашева - Мегз

вчера чукна 28 години. Навръх личния си празник тя излезе с пост в мрежата, в който обаче не само благодари на феновете си. Но и декларира гордо, че е най-известната дизайнерка в цялата страна: [caption id="attachment_409790" align="alignright" width="240"]Мегз Мегз показа завидно самочувствие, била най-известната[/caption] "Благодаря на всички за прекрасните пожелания. Казвала съм го милиони пъти, но ще го кажа и сега - чувството, че ме обичате и цените и че съм ви потребна е най-голямата движеща сила в живота ми! Благодаря ви, ще направя всичко за вас ❤️ ?

Днес ставам на 28. И цял ден чистих. Подреждах, нареждах, изхвърлях и си мислих за живота ми. Аз съм Миглена Каканашева и на 28 съм най-известната дизайнерка в България.

Обичам модата с цялото си сърце и мисля, че тя е една от онези константи, които винаги ще бъдат част от живота ми. През последната година, обаче, доста се промених и вече искам да правя и други неща. Искам да се занимавам с медии, телевизия, социални каузи. Ако сте ме гледали преди 5 години в първото ми риалити Къртицата - може би си спомняте как разказвах, че мечтая един ден да създам безплатни психологически училища за деца. Където от малки децата ни да бъдат учени как активно да градят живота си, как да постигат и как да бъдат полезни на себе си и обществото.

По този път искам да тръгна от тук нататък. Искам през следващия етап от живота си да ви бъда полезна не само с продуктите, но и с личността, идеите и качествата си.

Не знам какво точно ще се случи с живота ми от тук нататък, защото започвам един чисто нов път за мен, но знам, че повече от всякога ще имам нужда от подкрепата, съветите, мнението и любовта ви. Благодаря ви искрено отново затова, че никога не се отказахте от мен каквото и да правех, колкото и да греших. Това ме накара да порастна и да осъзная истински важните неща в живота. Каквото и да ми се случи от тук, аз винаги ще остана вярна точно на тези принципи. Честит ми 28-ми рожден ден, странно е но имам чувството, че от днес истинският ми живот започва", написа Мегз или Коко Шанел от Раковски, както я наричат отдавна.