Мегз се закани да съди журналиста Мартин Карбовски!

Мартин Карбовски още не е завел дело срещу дизайнерката Мегз. Преди няколко седмици Миглена Каканашева обвини журналиста, че искал секс от нея и други плеймейтки в замяна на ефирно време в тв предаването си. [caption id="attachment_455893" align="alignright" width="241"]Мегз Мегз обеща да съди Карбовски[/caption] Карбовски бе категоричен, че ще съди Каканашева и всеки друг който разпространява подобни версии по негов адрес. „Към момента не съм получила призовка за дело от него, ако пристигне е добре дошла, чакам да видя какво ще се случи", споделя пред вестник „България Днес“ дизайнерката. Тя също има желание да седи Карбовски и твърди, че е събрала редица доказателства срещу журналиста, които да представи в съда. Част от чатовете Mегз вече показа в социалната мрежа, но твърди, че крие още козове в ръкава си. Делото няма да бъде заведено от само от Мегз, а и от други популярни личности, за които Карбовски разпространявал информации, които не отговарят на истината".

"Няма да коментирам нищо по тема дело, защото това ще му даде някаква информация, но както казах, моето дело няма да е самостоятелно заведено, а с други хора“, разкрива още Mегз.

На страната на дизайнерката са редица плеймейтки. Две от най-популярните - Михаела Тодорова и Нора Недкова вече взеха страната на Каканашева. "Има и други момичета, които не искат да се шуми около имената им. Не знам дали ще имат смелостта да си признаят за това какво им е говорил и заплашвал", каза още Mегз. Вестник "България Днес“ потърси за коментар и Мартин Карбовски, ала журналистът не отговаряше на мобилния си телефон.