Миньончето изпаднало в нервна криза от вестта!

Християн Гущеров и поп фолк звездата Мария - двамата доскоро бяха пример за образцова двойка и споделена любов, която не стихва. Дали това обаче наистина е така, или всичко е поредният балон с хелий?!

Скандална истина излезе наяве относно миналото и навиците на бизнесмена Гущеров, който бе разкрит в афера с любимата на Коко Динев - Емилия. Певицата вече е имала сериозна връзка с Динев, когато решила да съгреши и с Гущеров.

Двамата са увековечени на фотоси, които ясно разкриват как Емилия се е маскирала с прости дрехи и слънчеви очила, и се качва на яхтата на Християн. Тя бързо влиза вътре и се скрива, за да не би да бъде уловена от нечии поглед. Като дори не предполага, че опасенията й вече са факт.

MariaВярно е, че тази случка е била преди години и тогава Гущеров още не е бил срещнал Мария. Близки до него обаче са категорични, че той не може да изневери на нрава си, който е на типичен коцкар и затова изневерява на половинката си.

На няколко пъти се случвало докато Мария пее из страната на участия, Християн Гущеров да се забавлява с привлекателни момичета, да ги разхожда из столични клубове или да отсядат в шикозни хотели.

Ако информацията на злите езици е вярна, то Мария е изправена пред нервен срив, тъй като властното й и собственическо отношение към Гущеров е ясно но всички.