След като Хари и Меган  се преместиха в САЩ смятаха  да започнат живота си наново и щастливо. Но явно не им се получи, а новите снимки на херцогинята  потвърждават  съмненията, че особено тя е подложена на страхотен стрес и е нещастна.

Онзи ден Меган бе щракната на паркинг в Монтесито докато се разхожда сама. А папарашките снимки разстроиха феновете на принцесата. На лявата й ръка отчетливо се видя малък плосък диск. Който бе идентифициран от специалисти като NuClam – иновативно творение на американска компания. Което се препоръчва срещу продължителен стрес. Посочва се, че този високотехнологичен продукт изпраща импулси към мозъка и така предизвиква успокояващ  ефект за облекчаване на емоционален стрес.

Тези дискове се лепят на определена точка върху ръката и се носят по 24 часа на ден.

Фактът, че  Меган си е сложила такъв диск потвърди предположението, че американската съпруга на Хари не е щастлива  и живее под стрес. Това обаче не е изненада , защото Съсксови напоследък претърпяха редица болезнени удари. Както  във финансово състояние, така и по репутацията си. Заради тях херцозите загубиха десетки милиони долари. А дори ги нарекоха „мързеливци и измамници” .  Заради това ВИП персоните на Калифорния им обърнаха гръб и се дистанцираха от тях.