Херцозите на Съсекс изживяха звезден момент снощи като присъстваха на вечеря и концерт в Hilton Midtown.

Позорната кралска двойка се появи зрелищно на събитието Ripple of Hope Gala в Ню Йорк. Те пристигнаха в петзврздния хотел с 3 джипа. Придружени от петима бодигарда. Малко преди да цъфнат в хотела те кацнаха с частен самолет от летището на Града на Ангелите, където живеят  в Ню Йорк.

Меган и Хари, ден преди премиерата на филма си станаха звезди в Ню Йорк (Херцозите кацнаха с частен самолет в Хилтън – Снимки)

Меган Маркъл се бе постарала да е с ослепителна визия – чисто бяла рокля на Louis Vuitton, ушита специално за нея от творческия директор на марката Никола Геские.

Елегантния тоалет бе с отворени рамене, с втален силует и пола тип „лале”, която с цепката си отпред подчерта краката на херцогинята

Меган и Хари, ден преди премиерата на филма си станаха звезди в Ню Йорк (Херцозите кацнаха с частен самолет в Хилтън – Снимки) - Снимка 2

.

Меган си сложи дълги мигли на очите, шоколадови сенки за очи и коралово  червило. Визията й бе допълнена от черни лачени токчета и подходящ клъч. Тя бе  сложла висящи обеци с диаманти, а на ръката й блестеше пръстен с изумруд, който е принадлежал на свекърва й.

Принцът подари бижуто на Меган на сватбен прием, състоял се през 2018 г.

Меган и Хари, ден преди премиерата на филма си станаха звезди в Ню Йорк (Херцозите кацнаха с частен самолет в Хилтън – Снимки) - Снимка 3

Двойката се държеше за ръце, докато заедно вървяха  по червения килим. Качиха се на сцената за да получат награда за активна борба с расизма.Като не забравиха да се спрат при фотографите, пред които демонстрираха лъчезарни усмивки.

Остава само ден до премиерата на документалния филм за херцозите на Съсекс, който се очаква да разтърси монархията из основи.