Новината разтресе медийния свят днес и обещава да се превърне в сензация!

Медиите се тресат! Няма лъжа, нито измама. Новината, гръмнала днес, обещава да взриви столичния елит и да се превърне в сензация. Защото наистина е такава. А именно - новата изгора на Ники Михайлов е не коя да е, а приятелката на Алисия, изкусителната моделка Моника Валериева.

[caption id="attachment_309544" align="alignright" width="300"]Алисия е предадена от приятелката си Моника Валериева Алисия е предадена от приятелката си Моника Валериева[/caption]

Този сензационен взрив бе оповестен от Хотарена.нет, по информация от техен достоверен източник. Оказва се, че в момента Моника Валериева се намира в обятията на Ники Михайлов във Верона. Тя заминала преди дни за Ботуша заедно с приятелка, като поканата дошла лично от вратаря. А и плащането на пътните разноски също.

[caption id="attachment_309545" align="aligncenter" width="225"]На Ники ли изпраща целувки Моника Валериева?! На Ники ли изпраща целувки Моника Валериева?![/caption]

Двете красавици отлетели за град Бергамо, откъдето хващат влак в посока Верона. Там щял да ги чака лично Ники Михайлов, който не на шега бил полудял по красивата Моника Валериева. А тя изобщо не си и полислила да се дърпа и да му отказва. Макар че доскоро се водеше първа дружка на Алисия и неин съучастник в борбата й с Николета Лозанова.

Самата Алисия ще получи истински шок от новината, че не друга, а дружката й Моника Валериева се е подиграла с нея и е отмъкнала любимия под носа й, но това е факт. Слабостта на Ники Михайлов към нежните създания е известна отдавна като вратарят дори се е превърнал в нарицателно за женкар.

Явно на него и през ум не му минава колко постъпката му ще нарани самата Алисия, с която са заедно от много време. Но пък може и да мисли, че е свикнала, защото певицата едва ли е виждала толкова изневери в живота си, при това само от един мъж. Да, рогата са огромни и тежат.