В навечерието на рождения си ден Ванга предрече ужасяващи неща за България, медиите гръмнаха!

В навечерието на рождения си ден великата пророчица Ванга изпрати стряскащо послание от отвъдното. В това се кълнат десетки жители от родното й село, които преди ден се обърнаха към медиите, за да разкрият ужасяващия сън, който сънували почти едновременно.

Ванга се присънила на много от своите съседи край Рупите - нещо, което до момента не им се било случвало. А в съня си, всички те чули страшното й предупреждение, че България ще влезе във война с Русия. "Пазете се от американците! И Русия да пазите от тях, че ще ви въвлекат във война. Трета световна война ще изправи България срещу Русия", предупредила Ванга от отвъдното.

[caption id="attachment_334455" align="alignright" width="300"]Ванга Ванга спасила Тодор Живков от сигурна смърт, щял е да бъде отровен[/caption]

В съня на хората пророчицата ясно казала, че настъпва моментът, в който Китай и Русия ще се сблъскат с Америка и Европа, а от това нищо хубаво няма да излезе, камо ли за България, научи Kliuki.bg.

Приятелят на ясновидката от петричкото село Иван Соколов пък за първи път се престраши да разкаже за тайната на Ванга и Людмила Живкова, пазена години наред. А именно, че пророчицата е спасила от атентат самия Тодор Живков, пише Пик.

"Беше 1982-ра година, когато Тодор Живков бил нарочен за премахване от Русия. Планирали отстраняването му, тъй като започнал да се насочва към Запада и да планира откъсването на България от Варшавския договор. А, разбира се, няма кой да му позволи такова нещо. Людмила Живкова имаше информация за опасността над баща си, беше го и сънувала, затова дойде при леля Ванга", разказва Иван Соколов.

Още щом видяла Людмила Живкова, Ванга я успокоила с думите, че на баща й му се е разминало. Но категорично я предупредила: "Ще му кажеш да не ходи в Москва и да не хапва нищичко в компанията на хора със светли очи".

Людмила Живкова изпълнила заръката й, а Тодор Живков отклонил предстоящото си пътуване до Москва - така всъщност избегнал атентата, който бил пазен в тайна от обществеността и до днес.

Тепърва предстои да видим дали ужасяващото пророчество на покойната Ванга за война с Русия ще се сбъдне, като ни остава единствено да се молим този път да не познае.