Камелия не успя да се сдържи и се просълзи, докато съобщаваше неочакваната от всички новина!

Русокосото изкушение на поп фолка Камелия накара медиите да гръмнат от новината, която тя съобщи през сълзи. Не, не си мислете, че певицата е сполетяна от някакво нещастие, напротив - тя призна, че е най-щастливата жена на света, тъй като скоро ще стане законна съпруга на дългогодишния си приятел Цветин.

Камелия с треперещ от вълнение глас разкри, че преди няколко дни Цветин й е предложил официално брак и тя е приела. Сватбата ще се състои през лятото, но още не е уточнена датата. Знае се само, че има голяма вероятност тя да се състои не в изискан ресторант като тази на Мария и Християн Гущеров, а директно на морския бряг, което е в пъти по-романтично, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335423" align="alignright" width="300"]Камелия Камелия плаче от щастие, защото ще се омъжи. Но може би има и друга причина...[/caption]

Източници от светските среди на столицата обаче побързаха да хвърлят и втора бомба, още по-голяма от първата - а именно, че Камелия и Цветин са решили да вдигнат сватба, защото певицата най-сетне е бременна.

"Винаги досега, както Камелия, така и Цветин, са твърдели, че се обичат безумно, но не искат да чуят за брак. Те живеят заедно от толкова много години, че на практика са повече от женени. Но и двамата винаги са били против подписите и рутината на брачната институция. Сега изведнъж си промениха мнението и то коренно, а Камелия плаче от щастие - тая работа намирисва и на още нещо, освен сватба", шушукат из фолк средите на София.

Разбира се, Камелия не пожелава да даде отговор на въпроса дали очаква да стане майка, а и едва ли ще го направи, дори да е така. Припомняме, че тя самата разказваше в не едно интервю, че вече на няколко пъти е зачевала, но не е успявала да задържи бебето си.

Затова дори и сега да се е случило чудото - нейното и на Цветин, сигурно е, че то ще остане в тайна непосредствено до самото раждане. Колкото до сватбата обаче, това ще се превърне в другото най-обсъждано събитие за годината, а Камелия определено ще бъде булка за милиони.