Николета Лозанова и Валери Божинов заровиха томахавката в името на щастието на малката Никол!

Николета Лозанова и Валери Божинов се превърнаха в поредната медийна сензация, след като се събраха отново. Но не, за да живеят заедно, а в името на малката си дъщеричка Никол Божинова, чиито 3-ти рожден ден отпразнуваха на 1 април. Тържеството на детето бе организирано в един от столичните молове и бе под надслов "Маша и мечокът".

[caption id="attachment_338576" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова и Валери Божинов отново заедно[/caption]

Безспорно най-прекрасният подарък за малката сладурана Никол обаче беше присъствието на татко й на празника и това да види Николета и Валери отново заедно. Двамата направиха впечатление на посетителите на мола с това, че въпреки развода си, успяха да запазят самообладание и да се държат цивилизовано и приятелски през цялото време.

Николета и Валери отрупаха малката Никол с подаръци и се бяха постарали да организират за нея истинска приказка с много изненади, игри и радост. Разбира се, рокличката на Никол бе досущ като тази на мама Николета, само че в умален модел, а двете имаха дори и еднакви обувки - същински принцеси.

[caption id="attachment_338577" align="aligncenter" width="300"]Малката Никол получи един незабравим рожден ден Малката Никол получи един незабравим рожден ден[/caption] [caption id="attachment_338578" align="aligncenter" width="300"]Николета и Валери се събраха, но избягваха да се снимат двамата заедно Николета и Валери се събраха, но избягваха да се снимат двамата заедно[/caption]

Единственото разочарование за почитателите на Николета Лозанова обаче е фактът, че въпреки срещата им и часовете, прекарани заедно, водещата на "Папараци" и футболистът Валери Божинов нямат никакво намерение да се събират отново в реалния живот.

[caption id="attachment_338579" align="aligncenter" width="300"]Николета и Никол с еднакви рокли и обувки на тържеството Николета и Никол с еднакви рокли и обувки на тържеството[/caption] [caption id="attachment_338580" align="aligncenter" width="300"]Големият лош вълк май си падна по Николета Големият лош вълк май си падна по Николета[/caption]

Молбата за разтрогване на брака им вече е подадена, а двамата се споразумяха за издръжката на Никол и за това, че огромният апартамент, където ще продължи да живее заедно с майка си, ще бъде прехвърлен на нейно име. По всичко личи, че чувствата между Валери и Николета наистина отдавна са изстинали и двамата поддържат добри отношения само и единствено в името на детето си.

На празника на малката Никол, разбира се, бе поканено и братчето й Валери младши, който дойде в мола заедно с татко си. Всички пожелаха много здраве, усмивки и щастриво детство на рожденичката, която въпреки че ще расте с разведени родители, има цялата им любов и подкрепа.