Грозен скандал се разрази между Маги Халваджиян и Ненчо Балабанов!

Истинска бомба избухна, а медиите гръмнаха след грозния скандал, разразил се само дни след финала на "Като две капки вода". Големият победител Ненчо Балабанов, който до днес беше любимец на Маги Халваджиян, се превърна в ябълката на раздора. А предателството му към продуцента и Нова телевизия е осъдително.

Оказа се, че докато е бил в шоуто на Маги Халваджиян и едновременно с това си прибира тлъстата заплата от "Господари на ефира", Ненчо Балабанов си е плетял кошницата тайно и полека. Защото имитаторът на Бойко Борисов води явни преговори с Би Ти Ви, в чиито редици иска да премине.

[caption id="attachment_341475" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Маги Халваджиян не заслужава подобно предателство от Ненчо[/caption]

Скандалната истина разкриха достоверни източници от кухнята на медията, основен конкурент на Нова телевизия, пише вестник "Галерия". Ненчо Балабанов драпал да получи собствено шоу, в което да коли и беси така, както само Слави Трифонов умее от години насам.

"Ужасно, позорно и срамно! Няма друг начин, по който да се характеризира това нещо. Ненчо Балабанов стана Ненчо Балабанов само благодарение на Маги Халваджиян и Нова телевизия. Ако не бяха те, пак щеше да си виси в театъра, непознат за никого или да си поства домашните клипчета с имитациите на премиера в личния си Фейсбук. Ама това се е казало отдавна - няма ненаказано добро. Сега Маги ще си плаща за добрината към него", възмущават се източниците.

В интерес на истината Ненчо Балабанов би могъл поне да изчака да мине малко време, а не да си грабне наградата и да отпраши с нея във вражеските редици. Както коментират дори негови колеги обаче, откакто славата почукала на вратата му, той напълно се самозабравил.

"Не съм очаквал това от Ненчо, не и от него. Не знам какво още да кажа или направя по въпроса. Всеки сам си знае как да живее, но и всеки сам преценява хората, на които да се довери. Аз моите преценки съм ги направил", били единствените думи на силно огорчения Маги Халваджиян.