Мехмед Гогов се оказа човекът, който отмъсти за всички мъже в живота на Моника Валериева. Години наред тя слагаше рога на всяко свое гадже, без да мисли дали го наранява или не, но дойде денят, в който нея я нараниха жестоко.

Меди и Мони се разделиха преди броени дни и този път е окончателно, защото неговото обидно отношение спрямо нея надали някога ще му бъде простено. Той разправял на приятелите си, че с Моника просто се забавлявал и никога не е гледал сериозно на тази връзка, защото тя е по-голяма от него, а певеца от малък са го учили, че трябва да си вземе по-млада жена за съпруга.

Знам за максимата с дъртата чанта, но лачена. Не я споделям, защото дъртото си е дърто. Аз не съм готов за деца, а тя ако изчака още малко, няма да може да зачене. Не става тая работа.“, разправял пред близките си изпълнителят на“Ако си тук“.

Всъщност Моника е по-голяма от Меди само с 4 години. Тя е на 33 г., а той на 29 г., но в циганските семейства не е прието жената да е по-голяма на възраст дори с година, затова той не смятал, че тази връзка е имала бъдеще. Затова и се скъса да й изневерява, търсейки нещо по-добро и най-вече по-младо.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com