Меди и Моника Валериева взривиха социалните мрежи с новината, която съобщиха.

 

Както е известно, двойката са на романтична почивка на остров Бали, Индонезия.

 

Меди направи Моника Валериева булка

Те публикуваха клипче, на което Моника позира облечена в сватбена рокля като в същия момент се появява надпис „Тя каза „Да“ и датата – 22.02.2023 г.

 

По всяка вероятност става въпрос за презентация на нов клип, но в бранша усилено се носи мълвата, че хитовият певец и Моника наистина са сгодени. Прави впечатление, че от известно време насам безименният пръст на моделката е украсен от пръстен с огромен камък.

 

Макар, че изглежда наистина са сгодени, двамата все още не споделят общи снимки. Такива се появяват от време навреме в социалните мрежи, но след това биват изтрити. Според мълвата в светските среди причината за това са периодичните им раздели и събирания.

От Бали обаче двамата се тагнаха един друг, което е поредното доказателство за отношенията им.

 

Моника даже отбеляза, че заради Меди няма много снимки от екзотичната дестинация. Макар че двамата да са заедно от две години и вече не крият връзката си, не споделят общи кадри. За сметка на това пък се показаха заедно навръх Св. Валентин.

Към кадъра с Моника, Меди написа: „Честит Свети Валентин, моя любов“. На 25 януари пък моделката сподели снимка на букет червени рози и внушителния пръстен, който продължава да носи на безименния пръст на лявата си ръка.

Източник: Уикенд