Мехмед Гогов показва, че не е особено голям мъж. Той не спира да обижда Моника Валериева, въпреки че дълго време топлеше леглото й.

Меди заряза плеймейтката по брутален начин, след като заяви, че не ставала за съпруга и майка на децата му, защото е с 5 години по-голяма от него, даже я нарече „дърта чанта“. Певецът от турски произход обаче не спря само дотук.

Наскоро чалга звездата се е изказал отново унизително за някогашната си изгора. Той споделил с приятели, че без силикон в гърдите Моника щяла да е едно нищо и го било срам да си я представи така. Дори й бил казал в очите да не си маха силикона, когато тя имала желание да стане естествена.

Меди очевидно е нямал никакви чувства към силиконката, а само се е забавлявал с нея. Тя обаче е била истински влюбена за първи път. Злите езици дори говорят, че най-накрая си намери майстора, защото се отнесоха с нея така, както тя се отнесе с много мъже през годините.

Факт е, че Моника е вече на 33 г., а все още няма съпруг и дете. В последните 15 години се беше посветила на разврат и забрави, че има и по-важни неща.

Меди обаче е на 28 г. и има много фенки. Някоя от тях може да стане новото му гадже.

Източник: Crimesbg.com