Петко Димитров е ядосан и с пълно право, коментират негови приятели!

Меденият месец между бизнесмена Петко Димитров и танцьорката Яна Акимова май е на път да приключи. Първата кавга между двамата вече е факт, а Петко Димитров е наистина ядосан. Според приятелите му обаче, с пълно право. Защото благоверната му Яна Акимова имала намерение да зареже бебето си само месец след раждането и да хукне да работи в новата си частна школа по танци.

Петко Димитров твърдо не бил съгласен с това, защото е на мнение, че една майка трябва да бъде плътно до детето си ако не цяла, то поне половин година. Второто дете на Петко Димитров трябва да се роди на 10 май. Той вече има син от водещата на "Господари на ефира" Мария Игнатова. За Яна Акимова обаче това ще е първото отроче.

[caption id="attachment_312048" align="alignright" width="300"]Решението на Яна да зареже бебето заради работата, ядоса Петко Димитров Решението на Яна да зареже бебето заради работата, ядоса Петко Димитров[/caption]

"Приятелите на Петко Димитров сме напълно съгласни с него. Той постоянно говори на Яна, че не й трябва да работи - не и докато бебето е малко. Той никога няма да й забрани да се развива или да я спира в начинанията й, но когато му дойде времето. Петко Димитров не иска детето му да бъде отгледано от бавачка или да го захвърлят на бабите. То ще има нужда от Яна и никой няма да може да изпълнява нейната роля", коментират близки авери на бизнесмена Петко Димитров.

Когато се опитвал да налее разум в главата на съпругата си обаче, Яна Акимова се цупела и настоявала на своето. Тя е решила да отвори отдавна мечтаната си школа по танци в столицата и разчитала, че лятото ще е най-силният й сезон, с прилив на най-много желаещи ученици.

"Яна е на мнение, че ще може да съчетава едновременно и двете неща, но тя не се чува какво говори. Да гледаш бебе е крайно уморително, няма да си доспива дори, а какво говорим да работи и като учител в школата си. Абсурдно е", смятат близки до двойката, подкрепящи Петко Димитров.