Мария Игнатова е толкова щастлива с Димитър Рачков, че не може да задържи това за себе си и има нужда да го обяви пред България и дори пред света!

Прелестната Мария Игнатова все още е лудо влюбена в своя колега Димитър Рачков. Двамата изживяват една наистина бурна любов вече доста години. Предполагаше се, че с времето страстта между тях ще изчезне, но това не се случва. Водещата на "Господари на ефира" обича безкрайно много Рачков и го счита за мъжа на живота й.

[caption id="attachment_316978" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова сбъдна мечтата си да срещне любовта! Мария Игнатова сбъдна мечтата си да срещне любовта![/caption]

"Винаги ме е карал да се усмихвам. Той е от типа мъже, с които няма как да останеш равнодушна. Толкова чар, толкова енергия кипи от него, че понякога се чудя как успява. Мечтата ми беше да срещна любовта и спокойно мога да кажа, че я осъществих." - коментира щастливата Мария Игнатова пред Kliuki.bg.

[caption id="attachment_316980" align="alignleft" width="300"]Димитър Рачков се забавлява с Мария Игнатова на морето Димитър Рачков се забавлява с Мария Игнатова на морето[/caption]

Влюбената двойка прекара няколко вълшебни дни в Бургас, където се радваше на своята любов. Както е известно, "Господари на ефира" запозна Рачков с Мария, а когато точно те двамата водят шоуто, е най-вълнуващо, защото имат невероятно чувство за хумор, което взаимно се допълва. Трудно е да се каже кого харесват повече зрителите, защото и двамата забавляват много умело хората пред малкия екран.

Когато говорим за Мария Игнатова, трябва ясно да подчертаем, че това е един много сериозен човек, който винаги стои зад думите си. В този смисъл можем да считаме любовта й към Рачков за наистина една мечта и да се радваме за хубавицата, която осъществи тази мечта. И двамата имат по една провалена сериозна любов преди това и затова щастието им в момента е толкова голямо. Разбира се, имат проблеми понякога, но важното е, че чувствата им един към друг решават всеки конфликт.