Мечтата на д-р Енчев била да оперира след време заедно с децата си. Ангел Енчев и половинката му Теди Велинова са много успешни в личен и професионален план.

Една от положителните светски двойки у нас. Те са заедно от известно време, а имат едно дете, на име Филип. Скоро стана ясно, че Теодора е в очакване на втори техен наследник. Има информация, че ще бъде момиченце този път. Теди е модел и дизайнер в момента, а д-р Енчев е известен пластичен хирург у нас. За първата, а сега и за втората си бременност Теодора споделя, че се чувства добре и не е притеснена, защото знае точно какво я очаква. Благодарение на мъжа си, тя била сигурна и уверена в очакването да стане майка. [caption id="attachment_376380" align="aligncenter" width="195"]Модел и дизайнер Теди Велинова Модел и дизайнер Теди Велинова[/caption]

Като дизайнер, Теодора Велинова сама декорира дома си, а преди време беше споделила, че сама е избрала и стаята за сина си, как да бъде декорирана и подредена.

Сега в очакване на второто си мечтано дете, двойката е супер щастлива, самият д-р Ангел Енчев споделя, както се пише и в светското издание "Лайфстайл", че след дълъг ден в клиниката, се отпуска само щом види малкия си син. [caption id="attachment_376381" align="aligncenter" width="300"]Двойката д-р Енчев и Теодора Велинова с първото си дете Двойката д-р Енчев и Теодора Велинова с първото си дете, синът им Филип[/caption] А най-голямата му мечта е един ден да има шанса да оперира с детето си в една операционна, коментира и известния доктор. [caption id="attachment_376379" align="aligncenter" width="300"]Теодора Велинова щастливо до своя мъж Ангел Енчев Теодора Велинова щастливо до своя мъж пластичния хирург д-р Ангел Енчев на светско събитие[/caption]   Пожелаваме и ние от изданието за светски личности и събития - "Клюки.бг" на този светъл празник, на семейство Енчеви много здраве и още дълго щастие. На всички нас си пожелаваме здраве и благоденствие на светлите Коледни дни!