Тя е на 42 години, но определено удари в земята много 20-годишни момичета, да не говорим пък за изкуствените силиконки и племейтки, приличащи на бостански плашила... Диляна Попова направи това, за което не един мъж си е мечтал. А именно - показа г@лите си г@рди, на които доскоро се радваха само Асен Блатечки и новото й гадже Лъчезар Захариев.

Мечтали сте да видите г@лите г@рди на Диляна Попова?! Ами, вижте ги! (най-после ги показа - СНИМКИ)

Манекенката, която е в разцвета на силите и красотата си, явно си е дала сметка, че невинаги ще е така и може би затова склони да се снима без сутиен - нещо, което доскоро постоянно отказваше.

Мечтали сте да видите г@лите г@рди на Диляна Попова?! Ами, вижте ги! (най-после ги показа - СНИМКИ) - Снимка 2

Кадрите са наистина красиви и супер издържани, като в тях не може да се открие и грам пошлост. Самата Диляна призна, че мрази пошлостта и вулгаризма, както и манията на жените да се превръщат в еднотипни "надуваеми кукли".

Мечтали сте да видите г@лите г@рди на Диляна Попова?! Ами, вижте ги! (най-после ги показа - СНИМКИ) - Снимка 3

"Това се превръща в една страховита мода, дори в болестно състояние, което ме плаши. Какво му е хубавото устата ти да заема повече от половината ти лице и едва да се храниш с нея, а з@дникът ти да е с тройни размери на нормалното?! Ами грозно е, хора", казва Диляна Попова.

Самата тя е споделяла, че някой ден, когато има нужда, ще коригира нещо по себе си, но ще го направи така, че да е естетично издържано и да е максимум близо до истинското й Аз.

Източник: Crimesbg.com