Мечтали ли сте за актрисата Яна Маринова?! Сигурни сме, че доста мъже биха отговорили утвърдително на този въпрос. Е, ако продължавате да имате розови мисли с нея, спрете! И това не ви съветваме ние, а самата тя.

Актрисата даде интервю, в което призна откровено за проблемите в личния си живот и адския зор, който имала с мъжете. Поне трима от тях, нейни бивши гаджета, офейкали с 300, заради гадния й характер.

"Истината е, че не съм лесна за издържане", казва Яна Маринова като обаче не конкретизира какво има предвид. Тя със сигурност не е от типа кифла, нито златотърсачка, но не е и примирена женичка, която да бъде покорна и вечно търпяща.

"Мъжът до мен трябва да се съобразява и да ме уважава, да сме равни. Да, някои определят това за кофти черта и ми казват, че съм своенравна и ината, но аз си харесвам точно тези си качества. Затова и се намери само един мъж, който да ги търпи, но той се оказа моят мъж. Друг не ми трябва", радва се Маринова.

Тя е съпруга на Тихомир Винчев, който е каскадьор, от вече 15 години и според актрисата той е бил нещото, което е трябвало да й се случи след купища скандални и неуспешни връзки.

"Казваха ми, че нямало кой да ме търпи с този нрав. Е, оказа се, че има", смигва Яна.

Източник: Crimesbg.com